Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

28 november

Lieve mensen,


28 mei 2022
De krant van 28 mei 2022 stond vol met superlatieven over onze mooie prestaties met SV Urk 1 en waarschijnlijk met 1 van de mooiste actiefoto’s van het 1e elftal in de historie van onze club. Het kampioenschap in de hoofdklasse en de daarbij behorende promotie naar de landelijke 3e divisie werden groot uitgemeten. Wellicht het mooiste moment uit mijn carrière tot op heden en iets om nooit te vergeten.


28 november 2022
De krant van 28 november 2022 was wederom een editie met SV Urk in de schijnwerpers. Ditmaal vanwege het overlijden van onze lieve Julian Daniel. Het eerbetoon, de wedstrijd, het verslag en de enorme betrokkenheid binnen onze vereniging was en is nog steeds indrukwekkend en hartverwarmend.


Dankwoord
Namens ons gezin wil ik dan ook iedereen hartelijk bedanken voor alle blijken van steun en medeleven. Deze weg is wat onpersoonlijk, maar gezien de grote hoeveelheid aan respons kies ik toch voor deze manier. In het eerste interview na mijn aangekondigde vertrek stond dat ik als mens nog 10 jaar bij SV Urk had kunnen blijven. Na alles wat er gebeurd is, kan ik zeggen dat dit niet juist is opgeschreven. Ik blijf de rest van mijn leven “Urker”. Wellicht niet als trainer, maar toch zeker als mens! Op meerdere kaartjes, die wij mochten ontvangen, stond niet voor niets: Wat in je hart zit, raak je nooit meer kwijt!!!


Verzoek
Naast mijn dankbaarheid wil ik ook nog een verzoek doen. Hoe lief bedoeld al het medeleven ook is. Hoe fijn de steun ook is, die wij hebben mogen ervaren. Ik moet vanaf nu verder met mijn leven. Mijn leven als vader, mijn leven als inkoopmanager bij Hoekman-RVS, maar zeker ook mijn leven als trainer. Ik doe daarom een klemmend beroep op iedereen om mij vanaf nu weer als trainer te benaderen. Wat er is gebeurd draag ik de rest van mijn leven bij mij, maar ik wil vanaf nu weer over voetbal praten. We hebben iets moois opgebouwd met elkaar en dat moeten we op de juiste wijze zien te volbrengen. En ook dat zal zwaar zijn en ook dat zal jullie steun vragen, maar gelukkig in de positieve zin van het leven.
Voetbal is tenslotte een mooi spel en SV Urk is daar een mooi en trots onderdeel van!

Dank voor alles en tot snel op de Vormt
Jullie trainer GJK

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133