Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

AANMELDEN NIEUWE LEDEN SV URK seizoen 2020/2021

Wil je met ingang van het nieuwe seizoen lid worden van SV Urk? Of ben je als ouder van plan je kind aan te melden bij onze geweldige voetbalvereniging? Dan ben je op maandag 25 mei 2020 van harte welkom.

Het nieuwe voetbalseizoen start in september 2020. Het kost de club veel organisatie om alle nieuwe leden in september direct te laten mee voetballen. Daarom wil de club op tijd weten hoeveel nieuwe leden wij mogen begroeten, voor het nieuwe voetbalseizoen 2020/2021. Ook vinden wij het leuk om even kort met jullie kennis te maken, en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe kun je aanmelden?
Download het aanmeldformulier via https://svurk.nl/ledeninformatie/ en neem het formulier ingevuld mee naar de aanmeldingsavond op maandag 25 mei.
Komt je aanmelding na deze datum binnen, dan is helaas de kans dat je later in het seizoen pas instroomt.

De aanmeldavond is in de kantine van S.V.Urk en start om 18:30 en duurt tot 19:15. Het gaat om inloopmoment. Jullie worden op deze avond door de Jeugdcommissie van harte ontvangen en welkom geheten.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133