COH Ledenvergadering

Wij nodigen u allen hartelijk uit voor de algemene ledenvergadering van het COH. Deze wordt gehouden op 4 februari aanstaande om 19.30 uur bij VVOG, Strokelweg 5 te Harderwijk. Bijgesloten vind u de voorlopige agenda en de notulen van de vorige ALV van juni 2019. Ik wil u verzoeken om een aan- of afmelding te sturen naar het secretariaat.

Op de agenda de bestuursverkiezing van 3 nieuwe leden te weten: Dick Lamers van vv Berkum namens Hoofdklasse B za, Ben Tuithof van Udi ’19 en Loek Heijnen van sv Juliana ’31 namens Hoofdklasse B zo. Bij benoeming zijn er nog 2 open plekken in het bestuur nl. een afgevaardigde van Hoofdklasse B za en Hoofdklasse A zo. Leden die hiervoor belangstelling hebben worden verzocht contact op te nemen met voorzitter Paul Kools (paulkools@outlook.com of 0651389330). Verder de benoeming van ondergetekende als ambtelijk secretaris, toelichting volgt op de vergadering.

U kunt tot 1 februari voorstellen indienen ter behandeling op de ALV. Deze graag schriftelijk indienen bij het secretariaat.

Adreswijzigingen of wijzigingen van functionarissen die als contactpersoon bij de COH bekend zijn graag doorgeven aan het secretariaat. Bij voorbaat dank en tot 4 februari.

Activiteit info

  • 04/02/2020
  • Locatie: Harderwijk, VVOG
  • Aanvagstijd: 19:30:00
  • Eindtijd: 22:00:00
  • Organisator: Sportvereniging Urk
  • Gratis activiteit

Deel deze activiteit

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

[user_favorites]