ACV en Staphorst promoveren

In de hoofdklasse B promoveren de twee sterkste tegenstanders ACV en Staphorst van afgelopen gebroken seizoen 2019-2020 naar de 3e Divisie. Vier teams ontspringen de dans van degradatie, waaronder Purmersteijn, dat terugkeert naar de hoofdklasse zondag. Als nieuwkomers worden ONS Sneek, Scherpenzeel en Noordscheschut genoemd, maar dat is nog niet officieel bevestigd. De definitieve indeling wordt pas later door de voetbalbond bekend gemaakt.

Derde divisionist ONS Sneek degradeert op eigen verzoek naar de hoofdklasse. De club heeft de KNVB verzocht om volgend seizoen in de Hoofdklasse B te worden ingedeeld. De belangrijkste argumenten zijn van sportieve en financiële aard. De club heeft de financiële middelen niet meer om in de Derde divisie uit te blijven komen en heeft de selectie inmiddels samengesteld voor de hoofdklasse, aldus Voetbal Op Zaterdag (VOZ).

De volgende clubs komen volgend seizoen uit in de hoofdklasse:
Achilles ’29, Achilles Veen, ARC, AZSV, Berkum, Buitenpost, Capelle, De Dijk, DETO Twenterand, DHSC, DUNO D., Eemdijk, FC ‘s-Gravenzande, FC Rijnvogels, Flevo Boys, HZVV, Jodan Boys, Noordscheschut, NSC Nijkerk, ONS Sneek, Poortugaal, Rijsoord, SC Feyenoord, SC Genemuiden, Scherpenzeel, SDC Putten, Smitshoek, Spijkenisse, Swift, Urk, Volendam en Zwaluwen.

Bericht info

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

[user_favorites]