Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Afscheid en welkom van de website Sv Urk

Op zaterdag 7 september 2019 zal de oude vertrouwde website van Sv Urk in ‘rook opgaan’ en in de plaats komt een compleet nieuwe website, gebaseerd op de nieuwe technieken en de kleurstellingen van Sv Urk: wit en blauw. De website wordt nog meer een centraal digitaal middel binnen de vereniging en dat wordt in de toekomst alleen maar belangrijker. Sterker nog, het is niet ondenkbaar dat op enig moment het clubblad van het toneel zal verdwijnen.

Jarenlang (vanaf 2013) hebben we met succes gebruik gemaakt van de diensten van clubvrijwilliger Teun de Vries, die achter de schermen veel werk heeft verzet om u van het digitale nieuws te voorzien. Met name de bouw van een website en de toepassing van alle clubwensen vergt veel tijd en inzet. Namens Sv Urk willen wij Teun hartelijk bedanken voor zijn inzet en een presentje voor hem is op korte termijn wel terecht.

Maar zoals bekend, blijven de ontwikkelingen in sneltreinvaart door gaan en dat was de reden dat er een nieuwe website werd ontwikkelt. Deze keer is Alpha Producties de geestelijke vader achter dit product. Maandenlang is gewerkt aan de productie van dit fenomeen en we hopen dat het bij u in de smaak zal vallen. Intussen werd het logo al aangepast aan de nieuwe eisen. Ook zal er een webwinkel worden ingevoerd, waarop het kledingpakket van Sv Urk zichtbaar wordt en tegen korting besteld kan worden. Veel aandacht zal er aan de sponsoren worden besteed.

Eigen pagina per team

Een website met ongekende mogelijkheden, maar het meest in oog springend is toch wel dat ieder team een eigen pagina kan claimen, waarin alles van dat team en spelers geplaatst kan worden. Dat betekent ook dat ieder team een ‘eigen’ schrijver moet hebben, die deze pagina gaat vullen en bijhouden. Zo kunnen met enige toepassing eenvoudig per speler berichten worden verzonden over wijzigingen (afgelastingen, aanvangstijden) e.d.

Kortom, het is voor ons ook spannend hoe het gaat functioneren, maar we hebben alle vertrouwen in de maker ervan: Alpha Producties.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133