ALV: op woensdag 25/11

Beste clubleden, Op woensdag 25 november 2020 krijgt de Algemene Ledenvergadering digitaal haar beslag. Een uitzonderlijk situatie en een methode “uit nood geboren”, want het ons niet toegestaan om met zoveel clubleden bijeen te komen in een kleine vergaderruimte.

Toch is het Algemeen Bestuur van standpunt om u zo goed mogelijk te informeren. We hebben deze keer geen zwaarwegende onderwerpen te bespreken, zodat de uitvoering in digitaal vorm verantwoord is. Via de digitale snelweg van e-mail kunnen wij u gemakkelijk bereiken met de noodzakelijke stukken.

U krijgt in de aanloop naar 25/11 het jaarverslag digitaal toegezonden, met uitzondering van het financiële jaarrekening. I.v.m. vertrouwelijk karakter ervan, wordt de jaarrekening op persoonlijk verzoek afzonderlijk naar u toegezonden, nadat u hier om gevraagd heeft. Zoals het er nu voorstaat, dan kunt u het verzoek indienen via de mail naar jacobjanhakvoort2@gmail.com. Mocht dat standpunt alsnog anders worden, dan hoort u dat van ons.

Schriftelijke voorstellen voor deze vergadering kunnen worden ingeleverd bij het secretariaat of digitaal via info@svurk.nl, uiterlijk vijf dagen voorafgaand aan deze vergadering (vóór 20 november 2020) en ondertekend door tenminste vijf rechtsgeldige leden.

Hebt u geen email, doe dan een telefoontje naar het secretariaat en we regelen het voor u.

Een digitale SV Urk groet, JJH

Bericht info

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

[user_favorites]