Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Contracten maken het pakket compleet

In een gemoedelijke sfeer werd op dinsdag 2 juni 2020 door bestuur en stafleden de contracten getekend voor komend seizoen 2020-2021. Niet zo spannend allemaal, maar wel een eerste vaste basis om het nieuwe seizoen in te gaan.

De berichten tot dusver zijn positief en de voorspelling zijn hoopgevend. Veronderstelt mag worden dat SV Urk een mooi voetbalseizoen tegemoet mag zien.

De meeste (pers)aandacht was gericht op de nieuwe trainer Gert Jan Karsten. Door SV Urk TV en Omroep Flevoland werden diverse interviews met trainer Karsten verzorgd, die in de media volop terug te vinden zijn.

De kern van de vraagstelling was of Gert Jan Karsten in staat wordt geacht om de goed ingeslagen weg van Richard Karrenbelt voort te zetten.

Karsten wil het motto ‘Nor Vuren’ nog meer accentueren en dat betekent dat SV Urk nog meer op de aanval gaat spelen. Een prachtige uitdaging voor hem en zijn staf, het team en publiek.

De competitie kan wat dat betreft, niet vroeg genoeg beginnen.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133