Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

De Puck en Steven zijn weer tevreden

Na een matige reeks met een aantal verlies partijen, wist ons aller derde afgelopen zaterdag weer eens de punten op de bult te houden. Er werd met maarliefst 6-2 gewonnen van het beloften elftal van de Zwaluwen uit de Friese hoofdstad.

De Puck zag het in de eerste instantie niet zitten met de door Steven gemaakte opstelling. Echter bleek de beslissing om Lukas Gnodde wissel te zetten een wereldzet. De Puck en Steven konden alleen maar tevreden terug kijken op een van de beste wedstrijden van het seizoen. Tevens werd een unicum behaald doordat Jan Teun zijn allereerste doelpunt maakte in het befaamde shirt van Urk 3. Na een geweldige rush van achteruit speelde hij 6 tegenstanders uit en schoot de bal genadeloos tegen het net.

De overige doelpunten werden gemaakt door Harm Boer (2x) en de Urk 2 huurlingen Pieter de Boer en de gebroeders Johan en Jurian van Slooten.

Volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen Heerenveense Boys op het programma. Hou onze Twitterpagina (@Urk3) in de gaten voor unieke inside information.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133