Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

De Puck ziet Urk 3 weer gelijk spelen

Na het gelijke spel vorige week tegen Blauw Wit ’34, moest het derde aantreden tegen de studenten uit Groningen. GV Groen Geel was de tegenstander.

De eerste helft ging het spel op en neer, toch kwam Groen Geel op een 1-0 voorsprong. Urk kwam niet in hun spel. Maar daar was onze rots in de branding. The one and only Puck. Door in de rust een aantal tactische omzettingen te doen, was Urk de bovenliggende de partij de tweede helft. Urk kreeg een aantal goede kansen, waarvan er helaas maar 1 verzilverd werd. Ferdi Kramer kegelde de bal in het Groningse doel na een mooie steekpass van De Bartus.

Urk kreeg nog een aantal goede kansen, maar meer dan een gelijkspel zat er niet in. Hierdoor ging De Puck met een somber gevoel richting Urk. Volgende week heeft ons aller derde een zaterdagje vrij, maar vanavond vieren we eerst het jaarlijkse ‘driede’ team avondje.