Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Derby UrkFle eindigt doelpuntloos

De Flevolandse derby tussen Urk en Flevo Boys heeft geen doelpunten opgeleverd. De eerste helft waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar, met de beste mogelijkheden voor Urk. De tweede helft was overduidelijk voor de thuisploeg, dat een handvol kansen onbenut liet.

Er was weer veel publiek aanwezig bij de wedstrijd tussen Urk en Flevo Boys, die de eerste helft echter toch wat teleurgesteld moesten zien, dat beide ploegen weinig tot geen risico wensten te nemen. Flevo Boys had dan misschien een optisch overwicht, maar de beste mogelijkheden om te scoren waren voor de thuisclub. Het beetje geluk ontbrak echter.

De tweede helft schakelde Urk een tandje bij, en zette Flevo Boys flink onder druk. De gasten kwamen er niet of nauwelijks meer uit, en het enige wapenfeit was een schot van twintig meter van Ramos, dat echter ruim voor het doel van Richard Strijker langs ging. Zoals gezegd waren de betere kansen voor Urk, maar Jan van Slooten en Gerrit Tol waren ongelukkig in de afwerking. Ook een steenharde kopbal van Jelle de Boer had een beter lot verdiend. Nu spatte de kopbal uiteen op de kruising van paal en lat. Toen niet veel later trainer Waalderbos van Flevo Boys een extra verdediger inbracht voor een aanvaller, waren de bedoelingen van van de Emmeloorders helemaal duidelijk. Een puntje is genoeg. Urk probeerde het nog wel, maar de krachten slopen langzaam uit de ploeg, waardoor genoegen moest worden genomen met een gelijkspel en een punt aan het totaal.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print