Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Eerste officiële wedstrijd begint in Ermelo

De voorbereiding zit erop voor de equipe van trainer Peter Wesselink. In een 6 – tal oefenduels heeft Urk wisselvallig voetbal laten zien. Helemaal tevreden kon Wesselink dan ook niet zijn. Dat had voor een groot gedeelte te maken met wisselende samenstellingen. Zo waren er een aantal spelers op vakantie en daarnaast kon er geen beroep worden gedaan op de geblesseerde Riekelt Jan Brands en Bennie Dunnink. Eerstgenoemde heeft een dubbele liesbreuk en Bennie Dunnink had last van een onwillige enkel. Aanvoerder Dunnink speelde dinsdag weer mee tegen Flevo Boys en lijkt op tijd fit te zijn. Riekelt Jan Brands daarentegen staat nog een operatie te wachten. Kianoush Saeidi, die tegen HHC Hardenberg zijn debuut in de basiself maakte bij sv Urk had minder geluk. In een ogenschijnlijk onschuldige beweging scheurde hij zijn kuitbeen. De komende tijd zullen we Kianoush niet aan het werk zien. We willen hem dan ook heel veel sterkte toewensen met zijn herstel! Naast de reeds genoemde Kianoush werd er gebruik gemaakt van spelers van 23 – 1. Enerzijds heeft dat weer het voordeel om deze knapen ook aan het werk te zien op een hoger niveau. Anderzijds is het de bedoeling om naar een vaste kern toe te werken, wat dus deels is gelukt. Toch moet er ook geen paniek uitbreken, immers de voorbereiding is er om de spelersgroep naar een level toe te brengen die klaar is bij de competitiestart. De laatste twee oefenduels stemden alweer tot meer tevredenheid. De groep staat er fysiek goed voor en is klaar voor het echte werk!


Voetbal machine uit Ermelo niet op gang laten komen
Dat echte werk neemt zaterdag een aanvang als Urk komende zaterdag de eerste kwalificatie ronde voor de KNVB beker tegen DVS’33 staat te wachten. De ploeg uit Ermelo zal op eigen veld alles in het werk stellen om een ronde verder te komen. Urk zal daarvan het slachtoffer moeten worden. Als we de wedstrijden van vorig jaar in ogenschouw nemen dan weten we nu al dat Urk te maken zal krijgen met een uitstekend voetballende ploeg! Laat je deze machine op gang komen dan zal het een obstakel worden waar je bijna niet langs komt. Urk – trainer Peter Wesselink, die vorig jaar nog actief was als hoofdtrainer bij DVS’33, weet als geen ander wat zijn ploeg te wachten staat! Hopelijk is de ploeg ervan doordrongen dat een ronde doorkomen een positieve opmaat kan zijn voor de competitie die volgende week los zal barsten!


Namens de KNVB is scheidsrechter Haico Michielsen aangesteld. Samen met zijn assistenten de heren Jeremy van der Ley en Ruben IJsseldijk zal het trio, de wedstrijd, die om 15.00 uur begint, tot een goed einde moeten brengen. Supporters die hun favorieten willen steunen en de autorit naar Ermelo zullen ondernemen, het adres is:

Sportpark DVS’33
Sportlaan 27
3851 CA Ermelo

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133