Exclusieve status binnen SV Urk (inhaalslag)

Voor velen misschien nog onbekend, maar vanaf 2010 heeft SV Urk de exclusieve status voor geselecteerde clubleden officieel ingevoerd. De lijst betreft op dit moment 9 ereleden en 23 leden van verdienste (zie o.a. archieffoto uit 2012). In de meeste gevallen worden deze personen benoemd op voordracht van het huidige bestuur.

Toch is het niet ondenkbaar dat er nog genoeg personen zijn, die op basis van hun inzet van ver voor 2010, in aanmerking komen voor deze titel. Waar het huidige bestuur geen of nauwelijks kennis van draagt. Te denken valt aan clubleden uit het verleden en nu niet meer actief zijn, maar deze status nog wel verdienen op basis van hun inzet van toen, zoals kantinebouw, tribunebouw, financieel gebied enz. Deze personen zullen zich zelf niet aanmelden, dat is duidelijk. Maar misschien hebt u iemand op het oog.

Wij hebben daarbij uw hulp nodig, want je mag en kan dit niet alleen van bestuur verwachten. Laten we als basis aanhouden dat ieder die meer dan 15 jaar actief is geweest voor de club en liefst op meerdere fronten, in aanmerking komt. Info kan naar info@svurk.nl

Jacob J Hakvoort (secretaris)

Bericht info

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

[user_favorites]