Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Geen doelpunten bij Staphorst-Urk

Urk heeft een punt overgehouden aan het treffen met Staphorst. Beide ploegen kwamen niet tot scoren. Vooral Staphorst kreeg een aantal hele goede mogelijkheden, maar de aanvallers van de thuisploeg zagen steeds doelman Richard Strijker in de weg liggen.

De start van Urk was hoopvol. De eerste kansen waren voor de ploeg van Richard Karrenbelt, met een kopbal voorlangs en een geblokt schot. Daarna nam Staphorst het initiatief over. De thuisploeg kreeg een aantal goede mogelijkheden, maar doelman Richard Strijker wist met een serie goede reddingen Staphorst van scoren af te houden.
Ook in de tweede helft was Staphorst de gevaarlijkste ploeg, maar was het opnieuw Richard Strijker die diverse keren hinderlijk in de weg lag. Pas tegen het eind van de wedstrijd werd Urk wat dreigender, maar tot echte kansen leidde dit niet. Het bleef derhalve bij een doelpuntloos gelijkspel.

Volgende week speelt Urk op eigen veld tegen Eemdijk. De laatste wedstrijd van de eerste periode waarin nog vier ploegen kans maken op de periodetitel. Eén van die ploegen naast SDC Putten, Swift en Genemuiden is Eemdijk. Een ploeg die niet veel scoort, maar ook weinig doelpunten tegen krijgt. Aanvang 15.00 uur.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print