Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Geert Jonkers terug bij SV Urk

Het avontuur van Geert Jonkers bij SC Cambuur zit er op. Drie jaar lang reisde hij zes dagen in de week naar Leeuwarden om te trainen, te voetballen en naar school te gaan. Twee weken geleden werd de overeenkomst met SC Cambuur beƫindigd en besloot hij terug te keren naar SV Urk.

De plaatselijke voetbalclub heeft inmiddels een gesprek met de zeventienjarige voetballer gehad. Er is gesproken over zijn toekomstplannen en wat hij voor SV Urk kan betekenen. In eerste instantie sluit hij aan bij JO-19 en heeft hij de eerste trainingen inmiddels achter de rug. ,,Pittig, even wennen na een periode waarin er geen sprake van een groepstraining bij SC Cambuur was. Vorige week heb ik een laatste training bij de ploeg uit Leeuwarden gehad en afscheid genomen van mijn medespelers.”

Geert Jonkers heeft beslist geen spijt van zijn beslissing om voor SC Cambuur te gaan spelen: ,,Ik heb er veel geleerd. De trainingen waren intensiever dan dat ik op Urk gewend was. De trainingsstof was ook anders, veel breder. Ik heb in de afgelopen seizoenen heel vaak een basisplaats gehad en ben ook aanvoerder geweest.” (met dank aan Het Urkerland)

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133