Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Gerrit Bredewold wedstrijdanalist Urk 1

Met ingang van volgend seizoen is Gerrit Bredewold wedstrijdanalist voor Urk 1. Gerrit gaat wekelijks de tegenstanders van Urk 1 bezoeken. Als wedstrijdanalist voorziet hij hoofdtrainer Gert Jan Karsten van een analyse van de tegenstander in voorbereiding op de wedstrijden. 

De in IJsselmuiden woonachtige Bredewold is geen onbekende bij SV Urk. In 1996 werd Gerrit als hoofdtrainer kampioen met Urk 1. Een succesvolle periode in de clubgeschiedenis van Urk. Ook was hij interim-trainer in 2012. Dit verliep minder succesvol, Urk 1 degradeerde dit jaar naar de eerste klasse. 

Als Technische Commissie zijn we content met Gerrit als aanvulling bij team Urk 1. Gerrit heeft een enorm netwerk, kent de Hoofdklasse B erg goed en heeft met zijn ervaring als hoofdtrainer en KNVB docent kennis van voetbalzaken. Natuurlijk is het ook leuk dat hij weer wat bij zijn oude club komt doen. 

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133