Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Gerrit Tol zet deze week een punt achter SV Urk 1

Voetballer Gerrit Tol neemt deze week afscheid van SV Urk 1. Tol speelde in totaal 333 wedstrijden in het eerste elftal van de hoofdklasser. De Urker maakte zijn debuut in 2007.

De 30-jarige speler stopt omdat het werken in de bouw in combinatie met spelen op hoog niveau hem fysiek op gaat breken. “Ik heb geen kantoorwerk en ik moet nog 40 jaar mee in de bouw. Dan moet je aan je lichaam denken”, zegt Tol.

Tol is trots dat hij als speler van het eerste elftal van SV Urk een voorbeeldfunctie had voor de jeugdspelers binnen de vereniging. Hij is zich er van bewust dat de jeugd op Urk opkijkt naar voetballers uit de hoofdmacht van de top-amateurclub. “Ik denk dat je als speler het goede voorbeeld moet geven”.

Deze week traint Tol voor de laatste keer met de selectie mee. In deze coronatijd wordt er onder begeleiding van trainer Richard Karrenbelt aangepast getraind. Ook Karrenbelt neemt deze week afscheid, hij traint volgend seizoen WHC uit Wezep. (Met dank aan Omroep Flevoland)

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133