Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Gert Jan Karsten per direct hoofdtrainer IJsselmeervogels 

Met onmiddellijke ingang maakt SV Urk hoofdtrainer Gert Jan Karsten de overstap naar IJsselmeervogels.  

Bestuurslid Voetbalzaken Gert Jan Nagel: “ Begin deze week meldde IJsselmeervogels zich wederom voor Gert Jan Karsten. In een goed gesprek op dinsdagavond heeft Gert Jan ons als TC aangegeven waarom hij deze overstap nu al wil maken. 

Natuurlijk zijn we als TC en bestuur niet blij met deze situatie en hadden we het seizoen graag samen afgemaakt. We zijn aan iets moois bezig. Daarbij zijn we gebaat bij rust en stabiliteit in onze uitdaging in de Derde Divisie te blijven. Alles overwegende hebben we als bestuur besloten, onder gepaste voorwaarden, aan deze overstap mee te werken”. 

We beraden ons op een goede opvolging voor het restant van dit seizoen. Daarbij is inmiddels al wel duidelijk dat direct instappen voor onze nieuwe hoofdtrainer Peter Wesselink geen optie is. Daarvoor heeft hij zijn persoonlijke redenen, die respecteren we en begrijpen we.  

De begeleiding van het team ligt op dit moment in handen van de rest van de staf. Ze hebben bewezen dit eerder aan te kunnen dus daarin hebben we alle vertrouwen. 

Aankomend weekend is een voetbalvrij weekend. Volgende week zaterdag 25 februari wacht de thuiswedstrijd tegen ACV Assen. 

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133