Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Hennie Spijkerman interim-hoofdtrainer SV Urk

Als bestuur en Technische Commissie kunnen we melden dat Hennie Spijkerman is aangesteld als interim-hoofdtrainer voor de rest van het seizoen. Hij volgt daarmee de vroegtijdig naar IJsselmeervogels vertrokken Gert Jan Karsten op. 


De afgelopen dagen heeft de Technische Commissie gesprekken gevoerd met o.a. staf en bestuur. Alle opties zijn daarbij besproken. Uiteindelijk is besloten om extern op zoek te gaan naar een hoofdtrainer voor de rest van het seizoen, mits passend in het gewenste profiel. 
Hennie Spijkerman past in dit profiel. Hij heeft een brok aan ervaring in zowel amateur- als het betaalde voetbal. Zo was hij o.a. hoofdtrainer bij PEC Zwolle, FC Emmen en VVV Venlo. Tevens was hij assistent-trainer bij Ajax, FC Groningen en SC Heerenveen. Hennie is een vakman, gedreven en straalt rust uit. Ook de stafleden hebben de kans gehad met Hennie te spreken. Van beide kanten is er veel vertrouwen voor een succesvolle samenwerking.

Een positieve bijkomstigheid is dat Hennie Spijkerman en SV Urk geen onbekenden voor elkaar zijn. Hennie was 25 jaar geleden al eens eerder hoofdtrainer op Urk. Er zijn nog steeds connecties op Urk en bovendien weet hij in welke voetbalcultuur hij terecht komt. Tijdens gesprekken werd duidelijk dat de juiste basis-ingrediƫnten aanwezig zijn om dit seizoen samen af te maken.


Hennie Spijkerman staat op dinsdag 7 maart voor het eerst voor de groep. Tot dat moment staat het team onder eindverantwoordelijkheid van Albert Mark Nagel.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133