Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Henri Romkes en Peter de Boer zwaaien af

Henri Romkes heeft laten weten na dit seizoen afscheid te nemen als assistent-trainer. Sinds het seizoen 2020-2021 is Henri onderdeel van de technische staf van Urk 1. 

Henri: ,,Ik geniet nog dagelijks van het spelletje, mijn mede-stafleden en van de jongens. Toch is het na vier jaar mooi geweest. Het was een geweldige tijd met een uniek kampioenschap in de Hoofdklasse als sportief hoogtepunt. Ik ga het zeker missen. Echter, het assistentschap is tijdrovend en je moet er veel voor doen en laten. Dat heb ik altijd met plezier gedaan, maar na vier jaar zie ik uit naar wat meer flexibiliteit en vrije tijd voor andere dingen.” 

Als bestuur en technische commissie bedanken we Henri voor vier prachtige seizoenen. Technische commissie: ,,Henri vertegenwoordigt het échte SV Urk-DNA. We gaan zijn eerlijkheid, openheid en gezelligheid zeker missen.”

Naast Henri Romkes heeft ook Peter de Boer te kennen gegeven bezig te zijn aan zijn laatste seizoen. Peter is inmiddels ruim negen seizoenen keeperstrainer van Urk 1. Naast de keepers van de eerste selectie heeft hij ook de keepers van O23-1 en Urk 2 onder zijn hoede.  

Peter: ,,Ik heb zeker getwijfeld, maar na negen seizoenen heb ik toch besloten om te stoppen. Ik zoek wat meer tijd voor belangrijke zaken zoals familie en (kerken) werk. Het waren prachtige jaren waarin de keepers ‘mijn jongens’ zijn geworden. Ik kon ook enorm genieten van spelers die als jochies binnen kwamen. Vervolgens trouwden ze, werden ze vader en ontwikkelden ze zich tot échte mannen. Prachtig om dat proces te zien. Ik ga het enorm missen.”

Als bestuur en technische commissie bedanken we ook Peter voor zijn trouwe dienstjaren. Technische commissie: ,,Peter is niet alleen een prima keeperstrainer gebleken, maar bovenal een fijn en verstandig mens. Jammer dat hij stopt. De lat ligt hoog bij het vinden van een waardige vervanger.”

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133