Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Hessel Snoek komt terug op besluit en stopt

Aanvaller Hessel Snoek (30) is teruggekomen op zijn besluit en stopt na dit seizoen als speler van Urk 1. Zijn fysieke gesteldheid ligt ten grondslag aan dit besluit. 


Hessel: “De klachten die ik sinds een aantal maanden ervaar, zorgen ervoor dat ik niet 100% kan trainen en in wedstrijden niet kan geven wat er op Derde Divisie niveau gevraagd wordt. Ik had zeker nog wel een jaar door willen spelen, maar moet dit besluit helaas nu nemen. Ik kijk terug op een prachtige periode, die we met vorige seizoen een kampioenschap en dit jaar lijfsbehoud, kunnen afsluiten”. 

Hessel maakte zijn debuut op 6 augustus 2011 in de oefenwedstrijd tegen Stormvogels. In totaal speelde hij 286 officiële wedstrijden. Hij behoort tot een illuster rijtje van topscorers met meer dan 100 goals. In totaal maakte Hessel 110 goals.


Namens TC en bestuur bedanken we Hessel voor wat hij voor het Urker voetbal heeft betekent. Hij heeft een prachtige voetbalperiode gehad in het eerste team van Urk. We hopen hem snel terug te zien in een andere functie binnen de club.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133