Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Het licht staat op groen bij Knickerbockers

Vorige week was Urk 2 afgelast, maar die week daarvoor werd de ploeg van Puck, Pooi en Daddy met de neus op de feiten gedrukt door een zware verliespartij bij Staphorst. Zodoende dat er een goede reactie nodig was tegen de Groninger Knickerbockers.

Urk begon zoals gewoonlijk slordig aan de wedstrijd. Het was even wennen aan de structuur van het kunstgrasveld, maar na een half uurtje ploeteren werd eindelijk de eerst goede aanval ingezet, welke meteen resulteerde in een voorsprong. Pieter de Boer kon knap afwerken na een splijtende pass van Johan van Slooten. Laatstgenoemde kon 5 minuten later ook de Harm Boer in staat stellen om de 0-2 op het scorebord te zetten.

De tweede helft werd er vrijuit gevoetbald. De 0-3 en 0-4 volgden snel door Fokke en wederom Pieter de Boer. Urk moest echter nog 2 tegen doelpunten toestaan door onoplettendheid. De eindstand werd 2-6. Pieter de Boer kon zijn hattrick voltooien en Harm de Boer maakte zijn 2e van de middag.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen HZVV op het programma. Graag tot ziens langs de lijn en een goed weekend toegewenst. Tevens een dankwoord voor Pieter Brands. En Jon had een schot op doel.