Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Het woord is aan de spelersgroep

Na de derde opeenvolgende ruime nederlaag heeft het vlaggenschip van Urk zich in een uiterst netelige positie gemanoeuvreerd. De ploeg van Peter Wesselink zal de laatste competitiewedstrijd tegen het lastige DOVO moéten winnen om niet in de tombola van de nacompetitie te geraken. En dan nog is Urk afhankelijk van het resultaat wat Staphorst haalt in de uitwedstrijd tegen DVS’33. Zaterdag belooft dan ook een belangrijke, zo niet cruciale speeldag te worden. Voor de spelers van Urk een uitdaging van jewelste en daarnaast genoeg reden om volle bak te spelen.


Een aantal weken geleden leek het er echt op dat Urk zich ruim op tijd veilig zou gaan spelen. Het tegendeel bleek waar te zijn. Uit de laatste 6 gespeelde duels werden slechts 2 punten bijgeschreven, met als resultaat een niet verwachte plek in de gevarenzone. Vanaf nu zal de focus voor de volle 100 % gericht moeten zijn op een driepunter tegen DOVO! Ieder ander resultaat betekent dat Urk zich zal moeten gaan richten op p-d wedstrijden. En laten we eerlijk zijn, dit willen we natuurlijk met z’n allen voorkomen.


Ze noemen het ook wel open deuren in trappen, maar toch halen we het gezegde maar van stal. Weliswaar verantwoord, maar vanaf de allereerste balomwenteling zal Urk tegenstander DOVO gelijk vol bij de strot moeten pakken en niet meer loslaten. Voor eigen publiek zal de thuisploeg in alles moeten uitstralen dat er niets maar dan ook niets te halen valt op sportpark de Vormt! Als dan ook nog eens de twaalfde man op een positieve manier achter de groep gaat staan, dan mogen we hoopvol gestemd zijn op een goede afloop! Het woord is vanaf 15.30 uur aan de spelersgroep, die we daarbij heel veel succes wensen!


Namens de KNVB is scheidsrechter M. Krop afgevaardigd om deze cruciale wedstrijd te leiden. Aan de zijlijn zal hij daarbij geassisteerd worden door de heren P. Otten en R. Zandstra. Ik spreek de wens uit dat het arbitraal trio en alle aanwezige supporters mogen genieten van een ouderwets middagje Urk, waarbij naast spelvreugde sportiviteit uiteraard ook niet mag ontbreken.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133