Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Hoofd Opleidingen Reinier Romkes verlengt contract bij SV Urk

Reinier Romkes is ook in het seizoen 2020-2021 Hoofd Opleidingen (HO) bij SV Urk. Zijn contract is met een jaar verlengd. Afgelopen seizoen was het eerste seizoen voor Reinier als HO bij onze club. Dat jaar stond in het teken van kennismaken en voortborduren op wat er al door voorgangers is neergezet. Nieuwe speerpunten waren o.a. de introductie van circuit-trainingen, het doorontwikkelen van de scouting en zorgen voor een transparantere teamindeling. Dit vanuit een nog intensievere samenwerking met de Jeugdcommissie. Deze speerpunten krijgen het komend seizoen vervolg. Tevens komt er meer aandacht voor het opleiden van trainers. “Reinier doet dit met enorm veel passie, betrokkenheid en aandacht voor het individu. We zijn content dat hij als HO langer bij onze club actief blijft”, aldus Gert Jan Nagel, Bestuurslid Voetbalzaken.

Wat doet een Hoofd Opleidingen eigenlijk?
De Hoofd Opleidingen zorgt voor het ontwikkelen en bewaken van het voetbaltechnisch beleid bij de jeugd. Hij is verantwoordelijk voor de aanstelling en aansturing van de trainers bij de eerstelijns teams. Dit doet hij samen met zijn team; de technische commissie jeugd. In dit team zaten afgelopen seizoen Jan Brands, Johannes Korf, Siemen Lindeboom, Randy Jelies, Pieter van den Berg en Annelyn Brouwer. Een belangrijk orgaan binnen een club als SV Urk. We spelen ‘met eigen jongens’ dus is een goede opleiding van spelertjes en trainers essentieel.

Johannes Korf neemt tijdelijk afscheid
Johannes Korf neemt (tijdelijk) afscheid van SV Urk. Op dit moment is hij trainer van JO15-1 en lid van de technische commissie jeugd. Hij gaat met zijn vrouw naar de Verenigde Staten om daar tijdelijk te werken. We wensen hem veel succes en zien hem hopelijk snel weer terug op de club.

Jan (de Jan) Brands nieuwe Hoofd Scouting
Met ingang van komend seizoen is Jan Brands Hoofd Scouting. Samen met de technische commissie gaat hij ervoor zorgen dat talent, ook bij de lagere teams, eerder en op gepaste wijze in beeld komt. We wensen Jan hierbij veel succes.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print