Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Iets wat je niet verwacht, gebeurt toch…

‘Totaal verrast’ was Klaas Ras na afloop van de wedstrijd Genemuiden – Urk, niet vanwege de uitslag (2-0 verloren). Namens SC Genemuiden nam businessclub voorzitter Raymond van Dijk het woord en richtte zich geheel onverwachts tot Klaas Ras. Als teamleider van SV Urk was het duel Genemuiden-Urk de laatste wedstrijd van Klaas op Genemuider bodem.

Klaas stopt aan het einde van dit seizoen en dat was voor het attente bestuur reden genoeg om hier aandacht aan te besteden. Dat getuigt van een goede relatie en vriendschappelijke sfeer. Klaas werd bedankt voor zijn negen jaar lange inzet bij Urk 1.

De snelle reactie van Klaas: “We zijn in het veld vijanden van elkaar, maar toch zijn we vrienden”. Een mooi schild als herdenking en een bos bloemen voor Margreeth was het symbool voor de jarenlange samenwerking tussen Genemuiden en Urk.

Proficiat.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133