Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Indeling Hoofdklasse B bekend

Het sluimerde al een aantal weken, de indeling van Hoofdklasse A en B. De voorspellingen kwamen via allerlei kanalen binnen, maar de groet hamvraag was of clubs als DUNO en Scherpenzeel op eigen verzoek (met bemiddeling van de KNVB) de overstap naar B zouden maken. Echter vanuit die groep was er geen animo om de overstap naar de zuidelijk en westelijk georiënteerde Hoofdklasse A te maken. Dat betekent dat de indeling nu is vastgesteld door de KNVB zoals hieronder vermeld.

Urk ontmoet daarin de meeste bekende teams van vorig jaar. AZSV komt terug uit A en Noordscheschut en ONS Sneek zijn nieuw. Het wordt een competitie met mogelijkheden, omdat er niet echt uitschieters bijzitten, waarvan vooraf gezegd kan worden dat ze kampioen-kandidaat zijn.

Veel teams zijn de afgelopen maanden voor 50% of meer gewijzigd, zodat er veel ‘nieuwe tegenstanders’ zullen aantreden. Wat dat voor effect zal hebben tegen Urk, dat moet vanaf 5 september gaan blijken.

Het maakt de competitie er wel interessanter op.

Indeling Hoofdklasse B voor seizoen 2020-2021

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133