Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Installeer vandaag nog de voetbal.nl app

Voetbal.nl zou standaard op de telefoon van iedere voetballer en supporter geïnstalleerd moeten staan. De app en website van Voetbal.nl worden steeds belangrijker voor de leden van SV Urk. Niet alleen kun je zien welke wedstrijden er gespeeld worden, maar ook de trainingen, oefenwedstrijden, veldindelingen en nog veel meer is er in terug te vinden. Daarnaast is het ook de bron van informatie voor de club als het gaat om telefoonnummers, e-mailadressen van de leden en de pasfoto voor je digitale spelerspas. Nieuw in de app is, dat er nu ook berichten gestuurd kunnen worden vanuit de vereniging naar onze leden.

Voor SV Urk wordt de app steeds belangrijker. Een lid dat is ingeschreven bij SV Urk heeft zo de mogelijkheid om direct informatie te krijgen over bijna alles wat met zijn voetbalteam te maken heeft. Daarnaast wordt de teaminformatie gekoppeld aan de website en is deze minder onderhoudsgevoelig, omdat het overeenkomt met de informatie die bekend is bij de KNVB. Neem daarbij het gemak waarmee je nu belangrijke evenementen zoals de Familiedag of een ledenvergadering door kunt geven. Eigenlijk zou iedereen die bij SV Urk rondloopt de Voetbal.nl app moeten installeren, natuurlijk moet iedereen dan ook zorgen dat de informatie die in de app staat up to date is.

Om het iedereen gemakkelijker te maken om de app te installeren volgt hier een instructie:

Download de voetbal.nl app en stel je account in met het e-mailadres waarmee je bij SV Urk bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en vervoer met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en SV Urk afspeelt.

Account instellen:
Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

Je hebt al een account van Voetbal.nl.
– Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij SV Urk in de ledenadministratie bekend bent.

Je hebt nog geen account.
– Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij SV Urk bekend bent.

Je hebt een account bij Voetbal.nl maar bent je inloggevens vergeten
– Hierdoor kun je geen nieuw account aanmaken. Neem even contact op met de ledenadministratie.

Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app.
– Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

Meerdere kinderen voetballen bij SV Urk?
– Heb je meerdere kinderen bij SV Urk en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van SV Urk? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133