Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Jan Jonkers, bedankt!

Op zaterdag 4 juni maakte Jan Jonkers voor het laatst de gang van zijn huisadres in Tollebeek naar Sportpark de Vormt om met Urk 2 de strijd aan te gaan met Olde Veste 2. Daarmee komt (voorlopig) een eind aan zeven jaar SV Urk. 


In die zeven jaar was Jan o.a. hoofdtrainer van Urk 3, trainer O23-1 en trainer Urk 2. In de laatste jaren vormde hij een duo met Albert Mark Nagel. Een trainerskoppel dat elkaar uitstekend bleek aan te vullen. De ene jong, ambities, uitgesproken. De ander rustig, weloverwogen, op de achtergrond aanwezig. 
Als clubleiding en TC hebben wij Jan in de afgelopen jaren leren kennen als iemand met enorm veel passie voor het voetbalspel. Niet altijd in de spotlights maar op de achtergrond actief, enorm betrokken en niet te groot zichzelf weg te cijferen voor het grotere belang.
Daarnaast is Jan een uitstekende voetbaltrainer gebleken en heeft hij ons als club geholpen in het professionaliseren van het hogere seniorenvoetbal én de ontwikkeling van talenten in Urk 2 en O23-1. 
Onder het genot van een biertje nog even samen met zijn team napraten. Ook dat is Jan, een teamplayer en graag geziene gast in onze kantine. 


Jan, we bedanken je voor al die jaren SV Urk. Voor die vele uren die je in onze club hebt gestoken. Voor je betrokkenheid en samenwerking. Je bent onderdeel van de SV Urk-familie geworden. Heel veel succes bij Tollebeek en onze SV Urk deur staat voor altijd voor je open!
Technische CommissieSV Urk 

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133