Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Jelle de Boer goudhaantje voor Urk

Hij kwam na ruim een uur spelen in het veld voor Riekelt Nentjes, en stapte na het laatste fluitsignaal als matchwinner van het veld. Vlak voor tijd kopte Jelle de Boer een voorzet van Jan van Slooten achter doelman van Zaltbommel van DETO, en zorgde daarmee dat de drie punten op Urk bleven.

De eerste helft was eigenlijk niet om aan te zien. DETO parkeerde de bus voor het eigen doel, en Urk zag geen mogelijkheid om ergens een gaatje in de verdediging van de gasten te vinden.
De tweede helft bracht aardig wat meer spektakel. Het tempo ging aanzienlijk omhoog en er ontstonden kansen voor beide elftallen. Urk was het meest dreigend, maar het moest oppassen voor de tegenstoten van DETO. De wedstrijd leek op een 0-0 gelijkspel uit te draaien, maar Jelle de Boer dacht daar anders over. Vlak voor tijd kopte hij op prachtige wijze een voorzet van aanvoerder Jan van Slooten in de korte hoek achter de doelman van DETO, en bezorgde zo Urk de derde driepunter op rij.

Volgende week gaat Urk op bezoek in Putten bij SDC Putten.

Bekijk hier de wedstrijdsamenvatting: Urk – Deto

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133