Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Jelle de Boer stopt en maakt overstap naar Flevo Boys

Na 11 seizoenen voetballen in de hoofdmacht van Urk, heeft Jelle de Boer onlangs aangegeven bezig te zijn aan zijn laatste seizoen in Urk 1. Inmiddels is duidelijk dat hij zijn voetballoopbaan gaat afsluiten in Emmeloord. 


Jelle werd op 18-jarig leeftijd, vervroegd vanuit A1, toegevoegd aan de selectie van Urk 1. De boomlange spits maakte direct indruk met zijn imposante figuur en snelheid. In totaal speelde Jelle 277 wedstrijden en maakte hij 75 goals. 


“Als technische commissie hebben we de afgelopen periode twee keer persoonlijk met Jelle gesproken. Hij gaf onlangs aan te willen stoppen bij Urk 1 en een stapje terug te doen. Daarbij hebben we gesproken over een waardevolle rol bij Urk 2. Dat was ook een serieuze optie voor hem. In de tussentijds heeft Flevo Boys zich gemeld en heeft Jelle alsnog besloten de overstap te maken naar Flevo Boys. In dat proces was hij eerlijk en transparant. 
Natuurlijk ligt die overstap gevoelig, maar zijn keuze moeten we respecteren. Jelle heeft zich jarenlang ingezet voor onze club en het eerste team. Hij heeft een prachtige loopbaan gehad met mooie en ook belangrijke doelpunten.  Vaak als invaller, maar als teamplayer schikte hij zich in die rol. Daar zijn we hem dankbaar voor”.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133