Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

JO11-1 Voor het eerst op een groot veld.

We mochten het nog net vanmorgen noemen  toen JO11-1 om kwart voor twaalf begon aan de wedstrijd tegen JO12-1.  Het was voor het eerst dat JO11-1 op een groot veld mocht voetballen. En de aftrap vond ook gelijk plaatst op het hoofdveld. Dat beloofd wat. De versterking vanuit JO11-2 was er bij gevraagd en zo konden ze proeven hoe het volgend seizoen moet smaken op een groot veld. De twee ploegen gingen samen goed van start. Mooi samenspel en sterke snelle acties van weerszijden. De hele eerste helft bleef het 0-0. De tweede helft moest dus het verschil maken. JO12-1 had de eerste kansen in deze 2e helft maar die gingen naast of werden gekeerd door de keeper die volgend jaar voetballen wil. De kansen voor JO11-1 kwamen ook. En deze gingen wel tussen de palen. In totaal wist JO11-1 3 keer te scoren. En werd de leuke wedstrijd afgesloten door het wel bekende fluitsignaal.