Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Kelt Jager en Tim Ras completeren selectie Urk

De selectie van Urk 1 voor volgend seizoen is rond. Hoofdtrainer Peter Wesselink gaat met 18 veldspelers en 2 keepers het nieuwe seizoen in. De voorbereiding start op maandag 10 juli. 


Tim Ras (22) maakte de afgelopen jaren een uitstekende ontwikkeling door in Urk O23-1. Hij verdient een stap naar de hoofdmacht. Tim heeft zich zowel als voetballer, maar ook qua sportbeleving en fitheid (wat doe en laat je ervoor) uitstekend ontwikkeld. Dat spreekt tot de verbeelding. Tim is van origine een middenvelder, maar debuteerde in 2021 als rechtsback in Urk 1. Ook die positie beheerst hij. We feliciteren hem met deze stap en wensen hem enorm veel succes. 


Kelt Jager (24) is afkomstig uit Emmeloord. De verdediger doorliep de hele jeugdopleiding van PEC Zwolle en speelde een aantal seizoen voor Jong Almere City. Daar speelde hij al een geruim aantal wedstrijden in de Tweede Divisie. Daarna speelde hij nog kort voor Flevoboys voordat hij naar de Verenigde Staten vertrok.
Op dit moment voetbalt Kelt in de VS voor de OC Eagles, Oklahoma. Hij combineert daar studeren aan de christelijke universiteit van Oklahoma met voetballen op niveau. 

Als Technische Commissie zijn we content dat een speler als Kelt ervoor kiest bij Urk te willen spelen. Na een aantal goede gesprekken lijkt er een match te zijn tussen hoe wij op Urk voetbal beleven en bedrijven en de doelen en ambities van Kelt. Het niveau waarop Urk voetbalt, de ambities van de club en zijn eigen ervaringen op sportpark de Vormt gaven daarbij voor Kelt de doorslag voor SV Urk te kiezen. Kelt traint de eerste drie weken van de voorbereiding mee. Hij gaat daarna terug naar de VS om zijn studie af te ronden en daar te voetballen en fit te blijven. Hij sluit in december van dit jaar definitief aan bij de hoofdmacht van Urk.
We wensen Kelt veel succes en verwelkomen hem graag bij SV Urk.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133