Kerst & Nieuwjaar-voetbal in toernooivorm

De periode rondom Kerst staat bol van voetbalactiviteiten in de beide sporthallen, die Urk rijk is. Toernooien van ZVV Urk, het zaalvoetbalgala met G-voetbal Urk/Rode Vis plus en vooral ook veel toernooien bij de jeugdafdeling van SV Urk. De spelers van JO12 zijn donderdag 2 januari aan de beurt en vrijdag 3 januari de spelers van JO13. Beide toernooien worden in de Vlechttuinen gespeeld. De eerste week van januari 2020 zijn ook de overige damesteams aan bod.

Ik weet niet hoe het jullie als lezer vergaat, maar het blijft ieder jaar weer een imposant gezicht als honderden jonge voetballers getooid in het welbekende SVU- kledij rondlopen in de sporthal.

De E-pupillen (10 en 11-jarigen) en de jongere leeftijdscategorie√ęn (6 & 7-jarigen en 8 & 9-jarigen) en de meiden van 11 en 12 jaar al aan de beurt geweest. , waardoor (bijna) alle geledingen binnen de club aan de orde komen.

Trainers, leiders, scheidsrechters, verzorgers, ouders, familie, iedereen komt langs om hun eigen favoriete speler toe te juichen. Een hele organisatie aan voorbereidingen gaat hierachter schuil en vanuit bestuur willen we al die begeleiders en initiatiefnemers bedanken. Jullie hebben onze jeugdspelers weer onvergetelijke momenten meegegeven, of ze nu gewonnen hebben of niet.

Bericht info

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

Geen favorieten