Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Klaas Visser gaat het ‘rustiger’ aan doen

“Onze Klaas, wie kent hem niet. Onze klaas, onze klaas en natuurlijk …”. Je gaat automatisch een vrolijk melodietje mee neuriën bij het lezen van deze zin. En dat is Klaas Visser ten voeten uit, vrolijk en goedgemutst. Een bekende persoon, die je zowat dagelijks op sportpark De Vormt tegenkomt. Er is echter 1 maar, hij deed te veel werk voor SV Urk. En dan kun je denken dat hij vrije tijd genoeg heeft om dit te doen. Maar binnen een organisatie als SV Urk is het niet wenselijk dat 1 persoon zoveel werk doet. Daarom heeft hij in goed overleg een aantal taken afgestaan.

Klaas is er één zoals zovelen bij SV Urk, namelijk van vader op zoon. Erfopvolging zou je kunnen zeggen, want vader Henk (de spar) was jarenlang actief bij de club en ondanks de hogere leeftijd nog steeds betrokken. Klaas heeft het stokje van hem overgenomen en nu is het wachten is op de terugkeer van broer Luc, jarenlang leider bij Urk02.

Klaas was min of meer ‘alles’ bij de club. Intussen al 12 jaar wedstrijdsecretaris voor de jeugd, een omvangrijke klus die dagelijks op je bordje komt. Hij was ook betrokken bij de ledenadministratie bij indeling van spelers en nieuwe teams. En 12,5 jaar deed hij de velden coördinatie en indeling voor trainingen en wedstrijden. Ga daar maar aan staan voor pakweg 90 teams, die SV Urk rijk is.

Het wedstrijdsecretariaat voor de bovenbouw (leeftijd JO11-1, 2,3 t/m JO19 KNVB-teams) wordt nu overgenomen door Klaas de Vries. Ook gaat hij indeling van velden en kleedkamers op wedstrijddagen (zaterdag) verzorgen. Hij is geen onbekende bij de club en was op meerdere fronten al actief.

Het coördineren van de trainingsschema’s en training op de velden wordt nu overgenomen door Ron Kramer (zie foto). Wij wensen hun veel plezier bij hun nieuwe vrijwilligerstaak toe

Daarmee wordt de druk voor een heel groot deel bij Klaas weggenomen. Zelf blijft hij nog wedstrijdsecretaris onderbouw (JO6 t/m JO12 eigen competities) doen en uiteraard zijn mooiste klus als teamleider bij Urk JO19-1.

Het bestuur van SV Urk hoopt dat deze maatregel voor hem ten goede zal keren.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133