Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

KNVB: ZORG GOED VOOR JEZELF EN ELKAAR

Ondanks dat de KNVB voor ongeveer alle denkbare scenario’s wel een draaiboek hebben en inmiddels expert zijn in het herinrichten van competities, zijn wij nu dag en nacht bezig om de gevolgen van het coronavirus te verwerken. Ons voetbalhart is uiteraard geraakt omdat het volledige voetbal stilligt. Maar wat om ons heen overheerst is begrip en overtuiging. Gezondheid gaat voor alles. Ook voor voetbal. We zijn jullie als voetballers en fans dankbaar voor het begrip dat we van velen van jullie krijgen. Er zijn moeilijke beslissingen genomen en wellicht volgen er meer. Het is prettig om te merken dat in zo’n voor iedereen moeilijke periode het voetbalpubliek achter ons staat. Bedankt daarvoor.

We staan voor je klaar. We begrijpen dat er veel vragen zijn, vanuit verenigingen, voetballers en fans. De belangrijkste vragen en antwoorden proberen we te bundelen op onze speciale pagina over het coronavirus: www.knvb.nl/coronavirus. De informatie op deze pagina werken we continu bij dus houd deze pagina goed in de gaten.

Mocht je desondanks toch nog met vragen zitten, dan kun je contact opnemen met KNVB Contact, via 088-0275050 of contact@knvb.nl. We helpen je graag!

Sportieve groet, Just Spee, Eric Gudde en Jan Dirk van der Zee

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print