Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

SVU-Veld 9 vordert gestaag

Waar het anders onder druk en in een rap tempo tijdens de zomermaanden moet plaatsvinden, nu kan het tijdens de voetbalstilte in ‘slow-down’-status worden uitgevoerd. Veld 9 stond dit jaar op de agenda voor een grootscheepse onderhoudsbeurt. Inmiddels is het veld van een stevige zandlaag (zie foto) voorzien en helemaal vlak getrokken als een ‘biljartlaken’. Die laag kan nu rustig inklinken en daarna zal het gras worden aangebracht.

In eerste instantie is het veld gefreesd, gewoeld en daarna ge√ęgaliseerd. De volgende fase was draineren tussen de oude drainage in, dus de drainage ligt nu om de 2 meter om extreme buien aan te kunnen. Op dit moment zijn ze aan het bezanden met 3 cm zand op het veld, daarna bemesting en infreezen en onder profiel leggen. Tenslotte inzaaien.

Ook wordt de ballenvanger vernieuwd en tussen veld 9 en 10 komt een nieuw hek en het hek tegen de sloot achter veld 6 en 8 wordt vernieuwd. Kortom, een ingrijpende aanpassing.

Besproeiing tijdens de warme zomermaanden zal daarna aan de orde zijn. Wanneer de voetbalactiviteiten weer beginnen, zal dit gebeuren met een prachtig nieuw veld 9 op sportpark De Vormt. Namens SV Urk een compliment waard.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133