Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Loting beker SV Urk 1 en 2

De wedstrijden uit de 1e KO-ronde van de beker voor standaard teams in district Noord en Oost zijn inmiddels gespeeld. De loting voor het vervolg van de beker (2e ronde) heeft op maandag 25 november plaatsgevonden op Steunpunt Zwolle.

Urk 1 speelt thuis tegen Staphorst 2 en de loting heeft bepaald dat Urk 2 op bezoek gaat bij Flevo Boys in Emmeloord. Twee mooie uitdagende wedstrijden, waarbij vooraf niet gezegd kan worden (en zeker niet bij bekervoetbal) wie er als winnaar uit de bus zal komen. Beide wedstrijden worden op een avond in de week van 10 t/m 12 december gespeeld tijdens een volledige ronde.

Data volgende rondes:
In het weekend van 21/22 december volgt er een tussenronde om op 32 teams uit te komen, loting hiervoor heeft ook op 25 november plaatsgevonden. De winnaar van Flevo Boys/Urk 2 speelt dan een bekerwedstrijd tegen de winnaar uit SC Joure/’t Fean ’58. Daarnaast speelt de winnaar van Urk/Staphorst 2 een extra wedstrijd tegen de winnaar van Groninger Boys (za)/Musselkanaal.

Aansluitend zal de volgende (3e) bekerronde is in het weekend van 21/22 februari. Op maandag 27 januari zal de loting plaatsvinden en is wederom via het Twitterkanaal van KNVB Noord en KNVB Oost te volgen.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133