Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Maarten Dijkhuizen onderdeel Technische Commissie

Met ingang van 1 oktober 2022 is Maarten Dijkhuizen onderdeel van de Technische Commissie Senioren. Een mooie aanvulling in het TC-team.  

Maarten is in het dagelijks leven manager bij Sea Fresh, heeft een afgeronde sportopleiding en jarenlang in Urk 1 gevoetbald. Hij is getrouwd met Corine en vader van drie prachtige zoons. 

Met Maarten is de TC weer compleet. Hij vervangt Lub van de Berg, die na vijf jaar afscheid heeft genomen als secretaris en lid van de TC. Lub heeft afscheid genomen op een sportief hoogtepunt met o.a. kampioenschappen van JO19-1, O23-1 en Urk 1. Aan de zittende TC-leden de mooie taak continuiteit te bieden en door te ontwikkelen. We zijn Lub dankbaar voor zijn jarenlange inbreng. 

Note: De Technische Commissie Senioren is verantwoordelijk voor het voetbaltechnische beleid en uitvoering van Urk 1, Urk 2, Urk 3 en Urk O23-1. Denk daarbij aan o.a. het selectie- en ontwikkelingsbeleid, aanstelling en performance van trainers en stafleden. Naast Maarten, bestaat de TC uit Jan Jongman (lid TC) en Gert Jan Nagel (Bestuurslid Voetbalzaken en voorzitter TC).

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133