Maarten Dijkhuizen stopt ermee

Vanmorgen heeft Maarten Dijkhuizen bekend gemaakt dat hij zijn voetbalschoenen na het lopende seizoen aan de wilgen hangt. De rechtervleugelverdediger speelde in totaal maar liefst 290 wedstrijden in de hoofdmacht van SV Urk.

“Hij geeft aan meer tijd met zijn gezin te willen doorbrengen. Maarten typeert zich naast zijn voetballende kwaliteiten als een fantastische teamspeler en gangmaker in het team. Dat gaat echt gemist worden. Na zo’n lange periode in Urk 1, met nu een tweede kleintje op komst, is dit een begrijpelijke keuze”, aldus de TC.

“Het is een moeilijke keuze, omdat je het prestatievoetbal, maar ook vriendschap, liefde, verdraagzaamheid, prestaties met elkaar, lol jatten in de kleedkamer, elkaar goedbedoeld verrot schelden nu vaarweg gaat zeggen. Voor Urk 1 is het tijd dat er nu jongens doorstromen en het op gaan pakken. Ik ga meer tijd met mijn gezin doorbrengen”, aldus Maarten.

We bedanken Maarten voor zijn jarenlange inzet en zien deze clubman graag in een andere rol terug binnen SV Urk. Hopelijk wordt er nog gevoetbald dit seizoen zodat dit het afscheid van Maarten extra kleur kan geven.

Bericht info

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

[user_favorites]