Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Maatregelen in verband met energieprijzen

De enorme prijsstijging van elektriciteit en gas raakt ook SV Urk. Als gevolg daarvan zijn we genoodzaakt tijdelijk passende maatregelen te nemen. Als we niets doen gaat de club zo’n 30.000 tot 40.000 euro extra kosten per seizoen maken. 

Doordeweeks geen gebruik van kleedkamers onder de tribune
De eerste maatregel is dat er doordeweeks geen gebruik meer gemaakt kan worden van de kleedkamers en ruimtes onder de tribune. Dat betekent dat de kleedkamerindeling wijzigt, en er alleen gebruik gemaakt kan worden van de ‘nieuwe’ kleedkamers. Daar kan ook gewoon gedoucht worden. Via de app-groepen met trainers wordt door de Jeugdcommissie de nieuwe kleedkamerindeling gedeeld. De teams uit de eigen divisies zijn niet meegenomen in de nieuwe kleedkamerindeling, maar mogen natuurlijk wel gebruik maken van de kleedkamers.
De nieuwe kleedkamerindeling staat ook op het informatie scherm bij binnenkomst op ons sportpark.

Op zaterdag kunnen de kleedkamers onder de tribune, inclusief douches, wel gewoon gebruikt worden. 

Waarom deze maatregel?
De kleedkamers onder de tribune zijn slecht geïsoleerd, de huidige Cv-ketel is onzuinig, temperatuurregeling van de douches werkt niet naar behoren en douches zijn niet individueel bedienbaar. Dit leidt tot erg veel gasverbruik. Met de hoge gasprijzen een enorme extra kostenpost. 

Natuurlijk is dit geen leuke maatregel. Dit doe je liever niet. Echter, we hopen op jullie begrip. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan een plan om ook doordeweeks de kleedkamers onder de tribune weer in gebruik te kunnen nemen. 

Samen zijn we SV Urk, we rekenen op jullie.

Met sportieve groet,

Bestuur SV Urk

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133