Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Marcel Boomgaarden video analist Urk 1

Met ingang van volgend seizoen wordt Marcel Boomgaarden onderdeel van de begeleidende staf van Urk 1. Hij gaat bij zowel thuis- als uitwedstrijden het beeldmateriaal ten behoeve van video-analyse verzorgen.

Met ingang van volgend seizoen wordt er tijdens thuiswedstrijden gefilmd met een geavanceerde vaste videocamera bovenop de huidige tribune. Bij uitwedstrijden gaat Marcel mee als cameraman. Het gebruik maken van beeldmateriaal is niet meer weg te denken uit het hedendaagse voetbal. Onder de nieuwe hoofdtrainer Peter Wesselink zet Urk ook op dit gebied een volgende stap. Marcel is een bekende binnen onze vereniging. Op dit moment is hij assistent-trainer van JO17-1, maar filmt al regelmatig wedstrijden voor Urk 1 of jeugdteams. We zijn blij dat hij deze taak binnen onze vereniging op zich wil nemen en wensen hem veel succes! 

Vaste videocamera voor alle (jeugd)teams te gebruiken

De vaste videocamera, die binnenkort bovenop de huidige hoofdtribune geïnstalleerd wordt, is voor alle teams binnen SV Urk te gebruiken. Zo kun je jouw training of wedstrijd op het hoofveld vastleggen en later delen met je team. Verdere informatie en instructie hierover volgt op een later moment. 

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133