Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Nog een paar dagen geduld!

Vanaf 28 oktober kunnen alle voetballers van SV Urk en hun trainers bij Albert Heijn de voetbalplaatjes sparen. Hopelijk heb je dan snel je eigen plaatje te pakken! Maar als dat niet zo snel gaat, dan staat altijd nog je eigen foto op de voorkant van het boek.

Iedereen krijgt dus zijn eigen boek. De trainers zullen voor de verdeling van de boeken zorgen. De plaatjesactie duurt 7 weken. Dus schakel je hele familie in, zoveel te sneller heb je je boek vol! Na de actie kun allerlei artikelen bestellen met je eigen foto, zoals een mok of sleutelhanger. Heb je zomaar een origineel cadeau om aan iemand te geven, of om zelf te houden dat kan natuurlijk ook!

Weken lang werden er voorbereidingen getroffen om alles tot in de puntjes te verzorgen. Meer dan duizend personen zijn op beeld vastgelegd en die zijn aan het einde van deze actie allemaal terug te vinden in je eigen boek. Schitterend toch.

Dus nog een paar dagen geduld.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133