Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Oliehandel Klaas de Boer verlengd sponsorcontract met SV Urk

Vrijdag 26 juni 2020 heeft Oliehandel Klaas de Boer B.V. haar aflopende platina sponsorcontract met Sportvereniging Urk weer met 3 jaar verlengd. Met deze verlenging gaat Oliehandel Klaas de Boer, beter bekend als KdB, komend seizoen haar 26ste jaar in als sponsor van Sportvereniging Urk.

In 1995 werd gestart met de bouw van onze tribune. Oliehandel Klaas De Boer was toen al present bij SV Urk

Al “ontelbare” jaren is Klaas de Boer een loyale en betrokken sponsor voor Sportvereniging Urk en Businessclub Urk. Oliehandel Klaas de Boer is twee seizoenen hoofdsponsor geweest en daarna achttien seizoenen tweede hoofdsponsor. Ze zijn zelfs in 1996 tijdelijk kledingsponsor van Urk 1 geweest toen er die periode om het landskampioenschap moest worden gestreden. De laatste jaren is Klaas de Boer als tweede sponsor verbonden aan het tweede elftal van Sportvereniging Urk. De sponsorcontracten werden getekend door Jan de Vries van Oliehandel Klaas de Boer B.V. en Jacob Hakvoort, secretaris van Sportvereniging Urk.

Ondanks de corona-crisis geeft Klaas de Boer B.V. met het ondertekenen van een nieuwe verbintenis met Sportvereniging Urk aan dat ze zich nauw verbonden voelen met onze sportvereniging.

Oliehandel Klaas de Boer B.V. werd ruim 100 jaar geleden opgericht als leverancier aan de visserij. Inmiddels bedienen we de gehele scheepvaart en hebben we onze naam gevestigd.
Van de visserij tot de offshore windindustrie, van baggerbedrijven tot de olie- en gasindustrie en van koopvaardijschepen tot de grootste oliebedrijven, allemaal kunnen ze rekenen op onze kwaliteit in producten en service.
Oliehandel Klaas de Boer B.V. werd opgericht in Urk als dé leverancier aan Nederlands grootste en wereldberoemde vissersgemeenschap. Met locaties in Amsterdam, IJmuiden, Beverwijk, Eemshaven, Delfzijl, Harlingen, Lauwersoog en Emden (Duitsland) beslaan we inmiddels meer dan de hele Nederlandse kust en leveren daarnaast ondersteuning vanuit Scheveningen en Den Helder. Deze keten aan locaties maakt Oliehandel Klaas de Boer B.V de meest gekozen leverancier voor klanten op de Noordzee en voor schepen die aanleggen in één van de Hollandse havens.

Oliehandel Klaas de Boer B.V.
Klifweg 11
8321EH Urk
0527-681343

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133