Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Opnieuw kleine nederlaag tegen SDC Putten

Opnieuw is Urk tegen een 1-0 nederlaag aangelopen in de uitwedstrijd tegen SDC Putten. Een doelpunt vlak voor rust was genoeg voor de thuisclub om de drie punten in eigen huis te houden.

De eerste helft ging vrij gelijk op, waarbij de gastheren de beste kansen kregen. Ook Urk kreeg een aantal mogelijkheden, maar kwam niet tot scoren. Dat deed SDC Putten wel op slag van rust door Joshua Tijdens.

Na rust moest Urk dus op zoek naar de gelijkmaker, maar het moest na 65 minuten met tien man verder, toen Dick Hakvoort een rode kaart kreeg. Het siert Urk dat het niet opgaf, en op zoek bleef naar de gelijkmaker. Ook SDC Putten kreeg nog wat mogelijkheden, maar ging hier heel slordig mee om. Urk kreeg nog een goede kans, maar de kopbal van William de Boer werd uit de hoek getikt door doelman van Barneveld. Het bleef bij 1-0 voor SDC Putten, dat door deze overwinning de nieuwe koploper van de Hoofdklasse B is geworden.

Volgende week speelt Urk om 18.00 uur op eigen veld tegen Flevo Boys.