Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Opnieuw nederlaag Urk in uitwedstrijd

Urk is in Vriezenveen tegen een kansloze nederlaag aangelopen tegen laagvlieger DETO. De thuisploeg was met 3-1 te sterk. Na een half uur spelen kwamen de gastheren op voorsprong door een doelpunt van Koen Fleer. Die voorsprong werd vijf minuten voor rust zelfs verdubbeld toen Louis Vijfhuizen porofiteerde van onoplettendheid in de Urker verdediging. Na rust was er wel meer druk van Urk, maar tot echte kansen leidde dat niet. Het was DETO dat vlak voor tijd zelfs een derde doelpunt wist te maken door Maarten Jansen Het slotakkoord was wel van Urk, maar het doelpunt van Jelle de Boer was alleen van belang voor de statistieken. Door deze uitslag blijft Urk zevende op de ranglijst van de Hoofdklasse B.