Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Oproep NAW-gegevens

NAW-gegevens of kortweg NAW, is een verkorte benaming voor een groep van veldnamen in een handmatig of geautomatiseerd adressen- of klantenbestand. De benaming is afgeleid van: naam, adres en woonplaats.

Ook binnen SV Urk wordt hier gebruik van gemaakt via het programma SportLink. Echter in werkelijkheid blijkt dat veel gegevens zijn verouderd of gewijzigd in de loop der jaren. Adressen en telefoonnummers en emailadressen wijzigen met de regelmaat van de klok. Echter bij SV Urk komen die wijzigingen niet altijd binnen.

Beste clubleden en ouders/verzorgers: Het zou van pas komen als u uw persoonlijke gegevens (naam voluit, adres, geboortedatum, mobiel en email) van u en van uw kinderen doorgeeft via info@svurk.nl , ook als u denkt dat er niets is veranderd. Wij kunnen dan de administratie aanpassen, zodat alle berichtgevingen op de juiste wijze ook bij u terecht komen. (JJH)

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133