Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Oriëntatie-bezoek CVV Zwervers

Woensdag 18 december heeft een delegatie van SV Urk een oriënterend bezoek gebracht aan CVV Zwervers. De vereniging in Capelle aan den IJssel heeft een nieuw complex op hun sportpark in gebruik, dat in grote lijnen overeenkwam met het beeld dat bij de planmakers van SV Urk leeft.

De delegatie, hoofdzakelijk bestaande uit de stuurgroep, enkele bestuursleden en vertegenwoordigers uit commissies hebben dit kunnen bekijken. De tekeningen op papier krijgen nu een gezicht, zo was de algemene ervaring.

(Op de foto ontvangt de voorzitter van CV Zwervers met de prachtige naam ‘Jacobs’ als dank voor de gastvrijheid een gerookte zalm en een Urker striept-boatjen met het getal 90 ivm hun 90-jarig bestaan, dat binnenkort gevierd wordt)

Voorzitter Jacobs van deze club was onze hartelijke gastheer, die het een en ander heeft uitgelegd bij de totstandkoming van hun project. En daar waren best wel wat zakelijke punten te benoemen voor de architect, afdeling financiën en de bouwers , die wij als SV Urk goed kunnen toepassen.

Kortom, een geslaagd bezoek.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133