Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

‘Oud Urk 1’ wint voor de 10e keer Veteranentoernooi

Oud Urk 1 heeft wederom deel genomen aan het Veteranentoernooi van OWIOS op zaterdag 22 augustus. De 45e editie, dat betekent dat men in 1975 in Oldebroek is begonnen met dit toernooi en dat SV Urk al vanaf de jaren negentig vaste deelnemer is, in die tijd was zelfs Jaap de Boer nog deelnemer. En de wisselbeker is, zover de organisatie zich kan herinneren, voor de 2e keer definitief naar @SVURK.

Maar liefst twaalf deelnemers uit de regio streden in poules en aansluitend werd de finale om de 1e plaats gespeeld. Met een gelijkspel en drie gewonnen wedstrijden werd door ‘Oud Urk 1’ de finale bereikt en op penalty’s gewonnen van OWIOS 2.

Selectie was deze keer onder leiding van initiatiefnemer Wilbert Mazereeuw samengesteld uit: Cornelis Koffeman, Steven Korf, Gert Jan Nagel, Teunis Kramer, Jelbert Kramer, Harm Bakker, Fokke Jan Gnodde, Kees de Boer, Bartel Oost, Jacob Tol, Gerrit Visser, Fokke Arie Loosman, Randy Jelies, Johan Schraal en Danny Mazereeuw.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133