Papier Inzamelen

Actie ‘Oud Papier’ in 2020
ROVA haalt in een groot gedeelte van Urk (m.u.v. het oude dorp en appartementencomplexen) vierwekelijks oud papier en karton huis-aan-huis op.

Sinds mei 2010 zamelt SV Urk papier in voor de clubkas. Met deze inzameling verdient de club extra geld om de nodige kosten van te betalen. SV Urk is vanaf 2020 ingedeeld in Inzamelgebied V en ieder jaar wordt op toerbeurt een ander gebied toegewezen.

Met deze inzameling verdient de club extra geld om de nodige kosten van te betalen. SV Urk is vanaf 2020 ingedeeld in Inzamelgebied V en ieder jaar wordt op toerbeurt een ander gebied toegewezen.

Eens in de 4 weken wordt op vrijdagmorgen het papier ingezameld door vrijwilligers van onze club. Hiervoor kun je je aanmelden. Help jij ook mee en maak je een keer een ochtendje vrij? Het inzamelschema is als volgt ingevuld:

Datum Naam
Vrijdag 14 februari Frans Zeeman & Jan de Boer
Vrijdag 13 maart Henk te Kempel en Arend boxen
Vrijdag 10 april Anita Hagedoorn en Annie Woord
Vrijdag 8 mei Richard van Urk & William de Boer
Vrijdag 5 juni Henk te Kempel & Arend Boxen
Vrijdag 3 juli Frans de Jong & Theo Wemmers
Vrijdag 31 juli PietTol & Jan Strijker
Vrijdag 28 augustus Henk te Kempel & Arend Boxen
Vrijdag 25 september Henk Romkes & Chantal Romkes
Vrijdag 23 oktober Piet Tol & Ester van Dijk
Vrijdag 20 november Henk te Kempel & Arend Boxen
Vrijdag 18 december Richard van Urk & William

Hoe werkt het?
Bij iedere inzamelroute zijn twee vrijwilligers per inzamelronde nodig. De eerste persoon loopt vooruit en zet de blauwe containers op rij, zodat deze machinaal met de grijparmen opgepakt kunnen worden. De tweede persoon zet de containers na lossing weer op een veilige plaats voor verkeer en voetgangers.

SV Urk loopt in 2020 route 5, het gebied rondom Kooizand, Voorpiek en Middelbuurt en Ankerplaatsen Roggebot en Achteronder enz. De inzameling start ’s ochtends om 07.45 uur bij de kruising Enkhuizerzand/Kamperzand. Zie onderaan dit artikel de bijlage voor een overzicht van het inzamelgebied. Voor de vrijwilligers duurt de inzameling 4 à 5 uur. Rond half elf is er eventueel een koffiepauze.

De vrijwilligers moeten 18 jaar en ouder zijn en een goed humeur hebben, veiligheidshesjes en stevige (veiligheidsvest) schoenen aandoen en zich overigens houden aan de veiligheidseisen en de instructies die door de chauffeur van het inzamelvoertuig worden gegeven.

Aanmelden?

Wil jij ook een
keer een ochtendje lopen voor de club, bel naar onderstaand nummer of mail naar
info@svvurk.nl Contactpersoon is Piet Tol (06-16164429).

Kies een van je opgeslagen teams

[user_favorites]