Papier Inzamelen

Actie ‘Oud Papier’ in 2021
ROVA haalt in een groot gedeelte van Urk (m.u.v. het oude dorp en appartementencomplexen) vierwekelijks oud papier en karton huis-aan-huis op.

Sinds mei 2010 zamelt SV Urk papier in voor de clubkas. Met deze inzameling verdient de club extra geld om de nodige kosten van te betalen. SV Urk is vanaf 2020 ingedeeld in Inzamelgebied V en ieder jaar wordt op toerbeurt een ander gebied toegewezen.

Met deze inzameling verdient de club extra geld om de nodige kosten van te betalen. SV Urk is vanaf 2020 ingedeeld in Inzamelgebied V en ieder jaar wordt op toerbeurt een ander gebied toegewezen.

Eens in de 4 weken wordt op vrijdagmorgen het papier ingezameld door vrijwilligers van onze club. Hiervoor kun je je aanmelden. Help jij ook mee en maak je een keer een ochtendje vrij? Het inzamelschema is als volgt ingevuld:

Datum Naam
Vrijdag 12 februari Richard van Urk
Vrijdag 12 maart Arend Boxen
Vrijdag 9 april Frans Zeeman
Vrijdag 7 mei Henk te Kempel
Vrijdag 4 juni Jan de Boer
Vrijdag 2 juli A.Hagedoorn & Annie Woord
Vrijdag 30 juli Willem de Boer
Vrijdag 27 augustus Arend Boxen
Vrijdag 24 september Frans de Jong
Vrijdag 22 oktober Henk te Kempel
Vrijdag 19 november Piet Tol
Vrijdag 17 december Richard van Urk

Hoe werkt het?
Bij iedere inzamelroute zijn twee vrijwilligers per inzamelronde nodig. De eerste persoon loopt vooruit en zet de blauwe containers op rij, zodat deze machinaal met de grijparmen opgepakt kunnen worden. De tweede persoon zet de containers na lossing weer op een veilige plaats voor verkeer en voetgangers.

SV Urk loopt in 2020 route 5, het gebied rondom Kooizand, Voorpiek en Middelbuurt en Ankerplaatsen Roggebot en Achteronder enz. De inzameling start ’s ochtends om 07.45 uur bij de kruising Enkhuizerzand/Kamperzand. Zie onderaan dit artikel de bijlage voor een overzicht van het inzamelgebied. Voor de vrijwilligers duurt de inzameling 4 à 5 uur. Rond half elf is er eventueel een koffiepauze.

De vrijwilligers moeten 18 jaar en ouder zijn en een goed humeur hebben, veiligheidshesjes en stevige (veiligheidsvest) schoenen aandoen en zich overigens houden aan de veiligheidseisen en de instructies die door de chauffeur van het inzamelvoertuig worden gegeven.

Aanmelden?

Wil jij ook een
keer een ochtendje lopen voor de club, bel naar onderstaand nummer of mail naar
info@svvurk.nl Contactpersoon is Piet Tol (06-16164429).

Kies een van je opgeslagen teams

Geen favorieten