Peter Wesselink nieuwe hoofdtrainer SV Urk

Met ingang van het seizoen 2023-2024 is Peter Wesselink (54) hoofdtrainer bij SV Urk. Hij tekent een contract voor twee jaar. 

Met het aangaan van deze samenwerking haalt Urk iemand in huis met ervaring, gedrevenheid en specifieke kwaliteiten als trainer-coach. Zijn voetbalvisie, communicatiestijl en werkwijze op het gebied van team- en individuele ontwikkeling zijn mooie ingrediënten om SV Urk verder te helpen haar ambities waar te maken.

Peter was recent werkzaam bij DVS ’33. Daarnaast was hij hoofdtrainer bij Excelsior ’31, SVZW, Spakenburg, DTS Ede, Silvolde en CSV Apeldoorn. Sportieve hoogtepunten waren er o.a. met Excelsior ’31 waarmee hij na een kampioenschap promoveerde naar de Derde Divisie. In 2011 ontving Peter, na een succesvolle periode bij SVZW, de Rinus Michiels Award als beste amateurtrainer van Nederland.

Als bestuur en technische commissie zijn we zeer content dat we in Peter een nieuwe hoofdtrainer hebben gevonden. Peter Wesselink volgt Gert Jan Karsten op, die na drie seizoenen naar IJsselmeervogels vertrekt.

Bericht info

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kies een van je opgeslagen teams

Geen favorieten