Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Plus-voetballers verder onder de vlag van SV Urk

De spelers en trainers van Urk/Rodé Vis Plus houden vrijdag 11 september een open training. Doel van deze training is om belangstellenden kennis te laten maken met voetbal voor mensen met een beperking. De organisatie laat weten vanaf dit seizoen verder te gaan onder de vlag van SV Urk.

Het Plus-voetbal is al bijna twintig jaar een begrip op Urk. Vanuit de bevolking en het bedrijfsleven is er veel aandacht en ondersteuning. De selectie is de afgelopen jaren gegroeid naar bijna 25 spelers. Maar er is nog steeds ruimte voor aanwinsten.

11 september: open training Urk / Rodé Vis Plus

Plus-voetbal is een zeer toegankelijke sport voor mensen met een beperking. Dit kan een lichamelijke of een mentale beperking zijn. Voor elke speler is evenveel aandacht. En de trainingen en materialen zijn helemaal afgestemd op de doelgroep. Er wordt elke vrijdagavond getraind van half 7 tot half 8. Een deel van het jaar wordt er in de zaal getraind en een deel op het hoofdveld van SV Urk.

Is dit echt iets voor jou? Of voor uw zoon of dochter? Jongens en meiden, mannen en vrouwen zijn hartelijk welkom op vrijdag 11 september om kwart over zes op het hoofdveld van SV Urk aan De Vormtweg om kennis te maken met spelers en trainers. En om vervolgens een proeftraining mee te maken. Voor info kan gebeld worden met Kobus Kaptijn, 06-17236022.

Onder de vlag van SV Urk

Jarenlang heette het G-voetbal en was het een onderdeel van Zaalvoetbalvereniging Zvv Urk. Vanaf dit seizoen echter wordt de overstap gemaakt naar SV Urk. De organisatie oriënteert zich al een aantal maanden op de toekomst van het Plus-voetbal. Bij het veldvoetbal bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de zaterdagse competitie. Verder is er dan de mogelijkheid om nauw samen te werken met SVU als er bijvoorbeeld spelers in de reguliere teams niet goed mee kunnen komen of door afwijkend gedrag niet goed in een team passen. Op deze manier kan er een stap gemaakt worden in de toekomstige groei. Er is binnen SVU een commissie Voetbal+ opgericht waar de verschillende teams onder zullen gaan vallen. Er verandert voor de spelers het eerste jaar nog maar heel weinig. Het komende seizoen zal benut worden om het beleid naar de toekomst vorm te geven.

Zowel de organisatie van Urk / Rodé Vis plus als SV Urk zijn heel blij met deze stap en zijn samen intensief aan het overleggen over de toekomst. De plaatselijke voetbaltrots is een sociale vereniging die aan iedereen een plek wil bieden.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133